Společnost vivo prodlužuje partnerství s MISS CZECH REPUBLIC

Společnost vivo prodlužuje partnerství s MISS CZECH REPUBLIC

Společnost vivo, světový výrobce smartphonů, prodlužuje partnerství s prestižní soutěží krásy MISS CZECH REPUBLIC. Spolupráce byla oznámena na úvodní tiskové konferenci Miss Czech Republic 2024 v pražském Aureole za přítomnosti všech pěti úřadujících vítězek krásy.

„Společnost vivo vyrábí elegantní chytré telefony pro uživatele s aktivním životním stylem, kteří se nebojí překonávat výzvy. Spojení s Miss Czech Republic je tak zcela přirozenou volbou. Dosavadní spolupráce byla úspěšná a prokázala, že obě společnosti skutečně sdílí stejnou filozofii. Prodloužení partnerství s krásnými a inteligentními dívkami je pro nás čest, “ uvedla Gabriela Roušarová, marketingová manažerka českého zastoupení společnosti vivo pro Českou republiku.  

Spolupráce mezi značkou vivo a MISS CZECH REPUBLIC bude i nadále probíhat napříč různými platformami. Půjde zejména o sociální sítě (jako jsou Instagram, Facebook či Youtube), různé eventy obou společností či PR a lifestylové kanály. 

„Jsme rádi, že můžeme potvrdit pokračování spolupráce se společností vivo. Smartphony zaměřené na design a fotoaparáty přináší našim dívkám radost, a i nadále je budou provázet po celou dobu soutěže na cestě za vysněným titulem. Těšíme se na další společné projekty,“ říká Taťána Makarenko, zakladatelka a ředitelka soutěže krásy MISS CZECH REPUBLIC.

Model X90 Pro, vlajková loď společnosti vivo, dělá dívkám z Miss Czech Republic společnost od února letošního roku. Oproti předchozí generaci přináší výrazné navýšení výkonu a vylepšené schopnosti fotografie i díky využití umělé inteligence. Na vrcholu specifikací stojí největší foto snímač na trhu a nový čip pro zpracování obrazu vivo V2.

Zpět na výpis aktualit

Všichni partneři

#missczechrepublic