Krystyna Pyszková zůstala na Zanzibaru pomáhat v místní školce

Krystyna Pyszková zůstala na Zanzibaru pomáhat v místní školce

Jak víte z Instagramu, Krystyna zůstala na Zanzibaru ještě několik dní kvůli jejímu charitativnímu projektu v Arushe, Tanzánii. Krystynu oslovila organizace @sister.island.zanzibar, jestli jim může pomoci ukázat jejich projekty dalším lidem, protože hledají dobrovolníky stejně jako dárcovství pro své projekty. Jejich projekty se zaměřují na území vesnice Nungwi na Zanzibaru. Krystyna tuto organizaci po našem soustředění osobně navštívila a pomáhala zde v místní školce. 

Jejich první projekt se zaměřuje na zabezpečení ŠKOLKY pro nejmenší. V současné době má možnost školního vzdělání do 6 let 100 dětí. Díky pomoci a podpoře mnoha lidí se také podařilo otevřít základní školu s 30 žáky. To je nejlepší způsob, jak jim umožnit pokračovat ve studiu a zajistit jim lepší budoucnost.

Realizace VODNÍCH NÁDRŽÍ je dalším jednoduchým, ale zásadním projektem @sister.island.zanzibar, protože dostupnost vody je pro místní vesnici cennou pomocí.

Organizace v současné době také pracuje na realizaci SOCIÁLNÍCH ZELENINOVÝCH ZAHRAD, kde dostanou rodiny možnost pěstovat si, co potřebují.

Zpět na výpis aktualit

Všichni partneři

#missczechrepublic