Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

9

Nicole Ebnerová

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 27. 1. 2000

Věk: 23 let

Míry: 90-65-90

Výška: 179 cm

Znamení: Vodnář

Právě studuji / pracuji: Pracuji jako realitní makléřka v Praze.

Žije: v Praze

Záliby: Pilates, lyžování, studium cizích jazyků a hra na piano.

Má talent na: Cizí jazyky, disponuji obchodním duchem, kreslení, vaření.

Oblíbený citát: The key to success is to start before you are ready.

Oblíbená kuchyně / jídlo: Asijská fusion kuchyně

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Svého ideálního partnera si představuji jako upřímného, inteligentního, zodpovědného a ambiciózního muže se smyslem pro humor, který se nebojí životních výzev a bude mi vždy oporou.

Jak vidíte svoji budoucnost? Vidím ji jako akční život plný zážitků a zajímavých setkání s lidmi z celého světa, navazování spoluprací a rozjíždění či angažování se do nových projektů. Pokračování ve spolupraci s Miss Czech Republic a vytvářejí nových zajímavých příležitostí. Přála bych si také uspět na světové soutěži a být vzorem mladým dívkám.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Pravděpodobně bych se zaměřila na charitu, popř. založila vlastní organizaci, která pomáhá mladým slečnám a ženám v tíživých životních situacích, ať už způsobené špatnou výchovou, těžkým dětstvím, a nebo vlastním přičiněním. Může se jednat o různé sociálně slabé osoby a ženy samoživitelky, které se nechtěně ocitly v takovéto situaci a je pro ně opravdu těžké plnohodnotně plnit všechny životní role: matky, ženy, pracovat a zároveň mít nějaký čas sama pro sebe.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Miss Czech Republic bych chtěla vyhrát protože věřím, že mám České republice a potažmo světu co nabídnout, at se bavíme o vizuální stránce i intelektu. Ráda pomáhám lidem kolem sebe a věřím, že se díky vítězství mohu lépe prezentovat, můj hlas bude více slyšet a ve spolupráci s Miss Czech Republic dokážu dosáhnout lepších výsledků a pomoci většímu množství lidí. Umožnilo by mi to stát se vzorem mnohým a naplnit tím svůj životní smysl.

Jaký je váš smysl života? Jak jsem již zmiňovala výše, smyslem mého života je nalezení vnitřní rovnováhy, pocitu naplnění, štěstí a lásky. Ráda na sobě pracuji a užívám si ten proces, zdokonaluji se v různých oblastech života a předávám své poznatky dál. Jsem humanitní typ, takže pokud mohu někomu vykouzlit úsměv na tváři nebo mu pomoci a poradit v nejasné životní situaci, sama se tím realizuji. Řekla bych, že pomáhat ostatním je moje životní poslání.

Všichni partneři

#missczechrepublic