Finalistky 2024

7

Kateřina Mládková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 18. 12. 2001

Věk: 21 let

Míry: 87-63-91

Výška: 182 cm

Znamení: Střelec

Právě studuji / pracuji: Vysoká škola ekonomická v Praze

Žije: v Dubném

Záliby: běh, cestování, obchodování na burze s kryptoměnami a akciemi

Má talent na: hra na altovou a zobcovou flétnu

Oblíbený citát: Life is not a matter of holding good cards, but of playing a poor hand well – Robert Louis Stevenson

Oblíbená kuchyně / jídlo: sushi

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Měl by být cílevědomý, inteligentní a rozhodně by měl mít smysl pro humor, bez toho by to nešlo.

Jak vidíte svoji budoucnost? Chtěla bych být úspěšná žena, která je spokojená s tím, co v životě dokázala, ale i tak se pořád posouvá dál. Ráda bych byla obklopena skvělými lidmi a měla zdravou rodinu.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Věnovala bych se pomoci onkologicky nemocným dětem. V mém blízkém okolí jsou lidé, kteří s touto nemocí bojovali a bojují, takže vím, jak moc těžké období to je, natož když si tímto prochází děti, které mají celý život teprve před sebou.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Chtěla bych mít silnější hlas a díky tomu pomáhat a pozitivně ovlivňovat své okolí. Přála bych si, aby mé názory byly slyšet a ukázat, že vítězky Miss jsou inteligentní a schopné ženy, u kterých je krása brána jako doplňek jejího charakteru.

Jaký je váš smysl života? Na tuto filozofickou otázku pořád hledám odpověď, ale určitě bych chtěla žít tak, aby až se za svým životem ohlédnu, budu vědět, že jsem tady po sobě něco zanechala. Každý z nás chce být šťastný a užívat si života, ale právě to, co uděláme pro ostatní, zůstane na světě i po nás. Mojí inspirací je v tomto směru americká podnikatelka a filantropistka Sara Blakely.

Všichni partneři

#missczechrepublic