Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

6

Marie Jedličková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 16. 1. 1998

Věk: 25 let

Míry: 95-65-95

Výška: 183 cm

Znamení: Kozoroh

Právě studuji / pracuji: Business institut Praha – strategický management

Žije: Střídavě v Praze a Lake District

Záliby: Hiking, cyklistika, fitness, paddleboarding, hudba, vaření

Má talent na: zpěv, hra na klavír, sporty

Oblíbený citát: „Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl – bez ohledu na to, jak to dopadne“ – Václav Havel

Oblíbená kuchyně / jídlo: Indická a španělská kuchyně

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Můj ideální partner by měl být schopný mě vždy podpořit a rozesmát mě. Být mi oporou v těch nejtěžších chvílích a vždy se mnou mluvit upřímně.

Jak vidíte svoji budoucnost? Nadále bych na sobě chtěla pracovat a zdokonalovat se. V budoucnu bych ráda působila v mediích a věnovala se charitě.  Také mám v plánu cestovat, poznávat nová místa, lidi a kultury.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Ráda bych se věnovala charitě/projektu zaměřenému na člověka a životní prostředí. Přála bych si pomáhat lidem znovu nalézt vztah k přírodě.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Do Miss Czech Republic jsem se přihlásila, protože mám ráda nové výzvy, ráda se učím novým věcem a poznávám nové lidi. Věřím, že úspěch v soutěži a s ním spojená publicita by mi umožnila šířit myšlenky, na kterých mi záleží, jako je právě ochrana životního prostředí.

Jaký je váš smysl života? Můj smysl života je moje rodina a přátelé, kteří mě každodenně podporují v mých snech a přáních.

Všichni partneři

#missczechrepublic