Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

5

Sophia Maria Osako

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 10. 6. 2004

Věk: 18 let

Míry: 87-60-92

Výška: 180 cm

Znamení: Blíženec

Právě studuji / pracuji: Political science at University

Žije: Praha

Záliby: umění, móda a návrhářství, filosofie

Má talent na: malování, kreslení, fotbal a basketbal

Oblíbený citát: You are the most beautiful you.

Oblíbená kuchyně / jídlo: Svickova

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Upřímný, hodný, se smyslem pro humor, sebevědomý, inteligentní a empatický.

Jak vidíte svoji budoucnost? Vidím se jako spokojená žena, která je v souladu sama se sebou, je nezávislá, úspěšná a inspirativní osoba pro druhé a má milující rodinu. V budoucnu bych si přála pracovat jako velvyslankyně České republiky v Japonsku.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Chtěla bych se věnovat charitě, která se zaměřuje na pomoc dětem v Českém republice  v oblasti  školství a vzdělávání a postupně tuto organizaci rozšiřovat do dalších států.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Chtěla bych být inspirací mladým lidem, kteří jsou nemocní či v jiných těžkých situacích a ukázat jim, že i přes to všechno je možné dosáhnout všech našich snů.  Dále bych si přála být správným vzorem a reprezentovat naši republiku a ukázat okolním státům, že jsme otevření ostatním národnostem a spolupráci s nimi.  Výhra v Miss Czech Republic by mi otevřela dveře do světového modelingu a umožnila mi poznávat jiné země a kultury, které by mi obohatily můj pohled na svět a uvažování. A v neposlední  řadě bych díky Miss Czech Republic a jejím spolupracím mohla lépe pomáhat ostatním v nouzi.

Jaký je váš smysl života? Mým smyslem života je šířit pozitivitu a vytvářet lidem úsměv na tváři.

Všichni partneři

#missczechrepublic