Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

4

Kristýna Dušková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 15. 3. 2001

Věk: 22 let

Míry: 83-61-89

Výška: 181 cm

Znamení: Ryba

Právě studuji / pracuji: Univerzita Pardubice – Fakulta filozofická.

Žije: Ostřetín/Chrudim.

Záliby: Modeling, cestování, studium jazyků, poslech hudby, příroda a fitness.

Má talent na: Myslím si, že jsem dost všestranná a flexibilní, co se týká modelingu. Každý make-up, outfit je jiný a já s tím vždy dokážu pracovat a prodat danou značku.

Oblíbený citát: Nikdy to nevzdávej, protože naděje umírá poslední.

Oblíbená kuchyně / jídlo: Asijská – sushi.

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Charismatický, gentleman, vtipný, upřímný a spolehlivý. Měla bych se s ním cítit šťastná a v bezpečí.

Jak vidíte svoji budoucnost? Vystudovat vysokou školu, cestovat a poznávat nové kultury a lidi. Být šťastná a užívat si života.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Ztráta rodiče patří k tomu nejhoršímu, co se malému dítěti může vůbec stát. Chtěla bych tedy vykonávat charitativní činnost, jenž by pomáhala dětem, které přišly o rodiče. Sama jsem si tímto traumatem prošla a vím, jak je těžké se s tím vyrovnat. Chtěla bych těmto dětem pomáhat, jak po stránce finanční, tak po stránce psychické.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Mám bohaté zkušenosti s modelingem a myslím si, že bych dokázala skvěle reprezentovat Českou republiku na světové soutěži. Jsem pokorná, kamarádská, empatická a cílevědomá. Do soutěže bych vložila veškeré své úsilí. Dále bych chtěla ukázat mou oddanost a vytrvalost. A hlavně to, že se člověk nikdy nesmí vzdávat. Před 2 lety mi zemřela maminka na rakovinu a společně jsme měly jeden sen. A tím snem bylo to, abych se přihlásila do miss. Teď jsem tady a bojuji za nás za obě. Plním si nejen svůj sen, ale i sen maminky a věřím, že by na mě byla pyšná. Jsem silná osobnost a do této soutěže dám vše.

Jaký je váš smysl života? Smyslem mého života je pomáhat lidem kolem sebe, procestovat svět, zdokonalovat se a posouvat se dál, vytvořit si kvalitní zázemí a v budoucnu mít šťastnou a zdravou rodinu.

Všichni partneři

#missczechrepublic