Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

3

Veronika Dočkalová

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 20. 9. 1996

Věk: 26 let

Míry: 90-64-91

Výška: 179 cm

Znamení: Panna

Právě studuji / pracuji: Redaktorka se zaměřením na showbyznys.

Žije: v Praze

Záliby: moje práce, sport, vaření, vzdělávání se

Má talent na: zpěv

Oblíbený citát: „Nespouštěj své oči z hvězd a své nohy ze země.“

Oblíbená kuchyně / jídlo: Jsem milovník jídla, proto nepohrdnu žádnou kuchyní. Nejoblíbenější jídlo je svíčková od maminky a snídaně od přítele.

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Nejde o to, jak by měl vypadat, ale jaký má charakter. Měl by to být můj životní parťák, se stejnou životní vizí a stejným smyslem pro humor. Pak by měl být inteligentní, laskavý a cílevědomý.

Jak vidíte svoji budoucnost? Řídím se tím, že budoucnost je odraz toho, co člověk dělá v přítomnosti. Proto jdu své budoucnosti naproti tím, že dělám vše pro to, abych byla se svým osobním i kariérním životem spokojená. Své budoucí já bych ráda viděla jako šťastnou a úspěšnou ženu, se zdravou a milující rodinou po boku.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Chtěla bych se věnovat charitě na pomoc vážně nemocným dětem a jejich rodinám.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Vyhrát Miss Czech Republic by mi otevřelo dveře do „většího“ světa, ve kterém bych měla silnější hlas. Chtěla bych tady být pro lidi, kterým bych byla ráda díky svým životním zkušenostem inspirací a oporou. Pokud bych se umístila na jednom z vítězných stupínků, pak bych udělala vše pro to, abych co nejlépe a s hrdostí reprezentovala nejen sebe, ale i organizaci, ve které bych zanechala zapamatovatelný podpis.

Jaký je váš smysl života? Být šťastná, život prožít s lehkostí, ale zároveň naplno po boku svých nejbližších.

Všichni partneři

#missczechrepublic