Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

2

Dominika Němečková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 8. 6. 2000

Věk: 22 let

Míry: 83-65-95

Výška: 177 cm

Znamení: Blíženec

Právě studuji / pracuji: Masarykova univerzita, Brno - obor Speciální pedagogika (specializace LOGOPEDIE/SURDOPEDIE)

Žije: v Ropici

Záliby: tanec, turistika

Má talent na: tanec, komunikace

Oblíbený citát: „If you don’t fail, you’re not even trying.“

Oblíbená kuchyně / jídlo: Italská kuchyně

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Ideálním partnerem je pro mě empatický člověk plný pochopení, respektu a lásky. Zároveň se se svým partnerem nesmím nudit, nerada v životě stojím na jednom místě, takže je pro mne velice důležité mít vedle sebe někoho, kdo mi v posunu nebude bránit, ale bude se posouvat semnou.

Jak vidíte svoji budoucnost? Chtěla bych být úspěšnou ženou, která je šťastná, nezávislá, zabezpečená a inspirativní. Také je mým snem milý v budoucnu zdravou rodinu.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Jelikož se oboru speciální pedagogiky věnuji, tak bych ráda svůj hlas využila k rozšíření podvědomí o lidech se surdopedickými a logopedickými vadami. Také bych se ráda věnovala pomoci těmto lidem, především dětem a jejich rodinám.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Bylo by mi velkou ctí reprezentovat Českou republiku na světové soutěži. Ráda bych ukázala všechny své kvality a také bych byla vděčná, kdyby můj hlas byl více slyšet a já bych ho ráda využila pro pomoc tam, kde je to potřeba.

Jaký je váš smysl života? Můj smysl života je být šťastná. V tom je pro mě zahrnuto věnovat se věcem, které mě naplňují. Mým největším cílem je to, aby jednou moje práce bylo zároveň něco, co mě naplňuje a baví. Také se snažím v životě nestát na jednom místě, ale neustále se posouvat a vyvíjet.

Všichni partneři

#missczechrepublic