Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

11

Barbora Bláhová

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 4. 2. 1999

Věk: 24 let

Míry: 85-64-94

Výška: 175 cm

Znamení: Vodnář

Právě studuji / pracuji: Studuji VŠEM (Marketing), modeling

Žije: v Hudlicích u Berouna

Záliby: Švihadlo, fitness, kreslení, cestování

Má talent na: pohyb, kreativitu, nápady

Oblíbený citát: Věř, běž a dokážeš.

Oblíbená kuchyně / jídlo: vietnamská, japonská

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Měl by být upřímný, věrný, hodný a měl by mě podporovat v tom co dělám a milovat mě takovou jaká jsem.

Jak vidíte svoji budoucnost? Vidím se jako úspěšná žena, která je silná a nezávislá a stále něco buduje. Která má milujícího partnera, a svůj domov.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Ráda bych se věnovala charitě, která je zaměřená na seniory a domovy důchodců. Myslím si, že by nikdo v tomto věku neměl být sám a zaslouží si větší pozornost. Přece jen se od nich máme stále co učit. A chtěla bych tak jít příkladem pro mladší, ale i starší generaci, protože ne všichni si uvědomují že by ke starším měli chovat respekt a úctu. A nenechávat například své prarodiče samotné.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Protože věřím, by mi to otevřelo spoustu dveří, poznala bych spoustu nových lidí a získala nové cenné zkušenosti. Mohla bych pak být úplně samostatné a nezávislá. A samozřejmě je to můj sen reprezentovat ČR v zahraničí.

Jaký je váš smysl života? Moje hlavní priorita je být šťastná a hledat štěstí v maličkostech. Jsem také vděčná za všechno co mám, protože ne každý má takový luxus jako my v naší zemi a spoustu lidí si to také neuvědomuje. Chci být nejlepší inspirací pro své okolí ale i pro všechny lidi co mě sledují.  Stále se chci posouvat vpřed, ať už se to týká čehokoliv.

Všichni partneři

#missczechrepublic