Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

10

Anna Benešová

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 3. 4. 2002

Věk: 21 let

Míry: 90-60-90

Výška: 178 cm

Znamení: Beran

Právě studuji / pracuji: Vysoká škola ekonomie a managementu, obor sportovní marketing

Žije: v Praze

Záliby: Sport obecně, hlavně cvičení, tanec, zimní sporty a jízda na koni. Dále taky cestování a móda.

Má talent na: Tanec, malba

Oblíbený citát: „Ten, kdo následuje dav, se obvykle dál než ostatní nedostane. Ten, kdo chodí sám, se pravděpodobně ocitne i v místech, kde ještě nikdo nikdy nebyl.” - Albert Einstein

Oblíbená kuchyně / jídlo: Smažený sýr, knedlo vepřo zelo

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Inteligentní, vtipný, ohleduplný a charismatický.

Jak vidíte svoji budoucnost? Ráda bych úspěšně dokončila studium titulem Mgr. a dále se věnovala Miss a modelingu. Mým snem je účast na světové soutěži Miss World, jelikož koncept a smysl této soutěže je podle mě fenomenální. Chtěla bych být hlavně šťastná a dělat své blízké šťastnými. Dělat to, co mě baví a mít zdravou rodinu.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Chtěla bych svoji vlastní na pomoc opuštěným a týraným zvířatům, protože si myslím, že se tomu nevěnuje dostatečná pozornost. Také bych se chtěla více věnovat charitám typu CIWF na podporu boje proti průmyslovým velkochovům. Ráda bych dala šťastný život všem němým tvářím, na kterých se podepsala lidská bezcitnost.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Vyhrát Miss Czech Republic je mým snem odmala. Jako vítězka bych chtěla být vzorem a hlasem žen, aby se nebály prosazovat svůj názor  ve společnosti a stát si za ním. Díky Miss bych ráda založila svoji, již zmiňovanou, charitu na pomoc opuštěným a týraným zvířatům. Mimo jiné se určitě zapojit i do jiných aktivit na pomoc sirotkům a lidem, kteří se dostali do nepříznivé životní situace.

Jaký je váš smysl života? Hlavně nenechat utéct život mezi prsty. Být šťastná a dělat co nejvíce lidí šťastnými. Pomáhat lidem a zvířatům, ke kterým se štěstí odvrátilo zády.

Všichni partneři

#missczechrepublic