Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

1

Erika Teichertová

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 29. 1. 2002

Věk: 21 let

Míry: 84-60-90

Výška: 176 cm

Znamení: Vodnář

Právě studuji / pracuji: Ostravská univerzita obor sociální pedagogika

Žije: Ostrava

Záliby: Studium, móda, vaření

Má talent na: V minulosti jsem tancovala Orientální tanec a nyní se věnuji nehtové modeláži

Oblíbený citát: „Naše planeta nepotřebuje víc úspěšných lidí. Zoufale potřebuje ty, kteří tvoří mír, léčí, obnovují, vyprávějí příběhy a milují vše živé.” -Dalajláma

Oblíbená kuchyně / jídlo: Asijská.

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Čím jsem starší tak mi ani na vzhledu nesejde, spíše se dívám na povahu..jestli je upřímný, věrný a spolehlivý. Potřebuji k sobě někoho akčního s dobrým smyslem pro humor, někoho kdo mě bude podporovat a růst se mnou.

Jak vidíte svoji budoucnost? Mým cílem je být hlavně šťastná, zdravá. Pokud se toto mi a mé rodině splní, tak to bude ta nejhezčí budoucnost jakou si můžu přát. Také bych chtěla na světě zanechat odkaz, ať už to je moje cesta v Miss a nebo založení vlastního podnikání.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Nejlépe všem oblastem charity. Každý potřebuje pomocnou ruku a je pro mě opravdu těžké si vybrat, proto bych chtěla přispět svou pomocí jak lidem, naší fauně, tak i planětě.
Momentálně se nejvíce zapojuji do sbírek na stránce Donio.cz kde se snažím přispívat většinou na nemocné děti.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Bylo to mým snem už od malička, kdy jsem sledovala opravdu každý ročník Miss a snila o tom, že tam taky jednou budu stát. Tento sen mi zůstal doteď, ale už má o dost větší opodstatnění. Přeji si Českou republiku co nejvíce zviditelnit, také dokázat že ať už nás v životě potkalo cokoliv, tak je možné se z toho dostat a zazářit ve světle reflektorů.

Jaký je váš smysl života? Má rodina a má odhodlanost zde nechat odkaz. Věřím, že každý má zde nějaké své místo a měl by toho co nejvíce využít.

Všichni partneři

#missczechrepublic