Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

8

Zuzana Klečková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 31. 8. 2000

Věk: 21 let

Míry: 85-60-90

Výška: 178 cm

Znamení: Panna

Právě studuji / pracuji: Fakulta dopravní ČVUT, obor Profesionální pilot

Žije: Praha

Záliby: létání, seberozvoj, vaření, běh, fitness, jóga

Má talent na: pilotáž letounů, jazyky, sport

Oblíbený citát: „To, co na svém životě neměníme, si opakovaně vybíráme.“

Oblíbená kuchyně / jídlo: Nepečený kokosovo banánový dort s jablky a skořicí

Jak vidíte svoji budoucnost? Během následujícího roku se chci stát prvním důstojníkem v aerolince, létat po světě a pracovat na tom, abych se stala kapitánkou. Ráda si sebe představuji na Airbusu 350, ale budu vděčná za jakýkoliv dopravní letoun. Zároveň se rozvíjím v oblasti bezpečnostního managementu v letectví, abych měla otevřené dveře i k jiným pracovním pozicím, až budu mít děti a budu jim chtít být nablízku. Moje další životní cesta, která je pro mne velmi důležitá, je seberozvoj a mojí motivací je stávat se stále lepší kamarádkou, dcerou, ženou a budoucí matkou.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Věnovala bych se charitě na pomoc onkologickým pacientům a jejich rodinám, každý jeden příběh, který znám, se mě totiž vždy velmi dotkl. Vítězství v Miss by mi zajisté pomohlo založit vlastní charitu a alespoň částečně pomoci lidem, které potkalo toto neštěstí. Sama jsem v rodině měla pár případů tohoto typu onemocnění, proto by mi tato pomoc byla velmi blízká a ráda bych poskytla oporu ostatním v této situaci.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Chtěla bych skrze vítězství v Miss Czech Republic inspirovat mladé dívky k tomu, aby si šly za svými sny, nehledě na to, jak velké či netradiční se mohou zdát, chtěla bych své okolí a mladou generaci podporovat v tom, aby vystupovali ze své komfortní zóny a rozvíjeli se v co nejvíce směrech, ale zároveň chovali k sobě lásku a naslouchali svému tělu a intuici. Chci, aby mladé slečny a mladí chlapci při pohledu na mě cítili motivaci se o sebe a své tělo starat a abych pro ně mohla být v dnešním světě, kde je na nás vyvíjen tlak, abychom byli ve všech aspektech života skvělí, zdravým příkladem sebelásky, který mně samotné v dospívání chyběl.

Jaký je váš smysl života? Mým smyslem života je rodina, ta kterou mám, a kterou budu mít. Na konci dne jsou pro mě vždy nejdůležitější mí blízcí. Jsem šťastná, když jsou šťastní lidé, na kterých mi záleží. Kariéra a plnění si svých snů jsou sice všechno krásné věci, ale pokud máme nenaplněné srdce, vždy nám bude něco chybět, proto byť jsem ambiciózní, jsem taky velmi citlivá a kdybych měla na výběr, vždy bych zvolila zdravou a šťastnou rodinu.

Všichni partneři

#missczechrepublic