Finalistky 2024

7

Markéta Mörwicková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 29.3.2004

Věk: 18

Míry: 86-59-90

Výška: 179cm

Znamení: Beran

Právě studuji / pracuji: 1.KŠPA Kladno obor sportovní management a ekonomika

Žije: V Praze

Záliby: Modeling, Tanec a fitness

Má talent na: Tanec

Oblíbený citát: Nepřej si, aby to bylo lehčí, přej si, aby jsi byl lepší.

Oblíbená kuchyně / jídlo: Asijská kuchyně

Jak vidíte svoji budoucnost? Momentálně dokončit své studium na střední škole a dále navázat za právnickou fakultu v oboru trestního práva. Souběžně se věnovat modelingu, cestovat s poznávat nové lidi a místa. 

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Je spousty odvětví které by stály za pozornost, ale aktivně bych chtěla zamezit plýtvání jídlem, jak v domácnostech, tak v restauracích. Jako další bych se chtěla věnovat seniorům, a vybalancovat alespoň z části mezery v našem důchodovém systému. 

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Chtěla bych, aby byl můj hlas více slyšet. Chci být vzorem pro všechny dívky a ženy a ukázat, že když si za něčím jdete a pracujeme na sobě, tak se i ty největší sny mohou stát skutečností. Ukázat světu, že miss není jen o zevnějšku. 

Jaký je váš smysl života? Žít každou minutu naplno, žít momentem, jít do všechno naplno. Věřím že vše dopadne tak jak má. Chci být svému okolí přínosem, ne přítěží. Nejdůležitější je uvědomění, vděčnost a pokora.

Všichni partneři

#missczechrepublic