Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

6

Mariana Bečková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 9. 2. 1999

Věk: 23 let

Míry: 87-64-91

Výška: 180 cm

Znamení: Vodnář

Právě studuji / pracuji: Master’s Degree in Developmental Psychology

Žije: Praha

Záliby: Jóga, zpěv, hra na klavír, tanec, surf, herectví

Má talent na: zpěv, jóga, hra na klavír

Oblíbený citát: „Všechny naše sny se mohou stát skutečností, pokud máme odvahu je následovat.” Walt Disney

Oblíbená kuchyně / jídlo: cokoliv z asijské kuchyně, momentálně hlavně letní závitky s tofu!

Jak vidíte svoji budoucnost? Mým dlouhodobým cílem je být dobrým vzorem pro mladší generaci, něčím je inspirovat, motivovat a vést správnou cestou. Ráda bych tedy v nadcházejícím roce založila svou vlastní nadaci, která bude stavět školy a školky po celém světě a poskytla tím vzdělání pro všechny, kteří by k tomu jinak neměli přístup. Pro sbírku peněz bych ráda pořádala akce Jóga pro dobrou věc, které již momentálně pořádám, na vyšší úrovni. Tímto bych spojila dvě mé vášně - vzdělání pro děti a seberozvoj (jóga a meditace). Za rok budu mít magisterský titul z psychologie a toto bych ráda předávala dál, ať už v rámci těchto eventů, nebo mých podcastů. V neposlední řadě se vidím s mým přítelem Axelem, jak překonal rakovinu a jsme obklopeni spoustu zdravými dětmi. :)

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Věnovala bych se mé nadaci, která by stavěla školy po celém světě. Nicméně velmi ráda podporuji i jiné nadace, například momentálně dělám spoustu akcí pro sbírku peněz pro organizaci Člověk v tísni, která pomáhá Ukrajinským uprchlíkům. Chci pomáhat, kde je to nejvíce potřeba.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Vyhrát Miss Czech Republic je mým snem už od malička. Být milá, empatická, laskavá a silná. Být dobrým vzorem pro mladou generaci a zanechat pozitivní stopu v tomto světě... taková by v mých očích Miss měla být. Troufám si říct, že tyto kvality mám a ráda bych je předávala dál a inspirovala ostatní.

Jaký je váš smysl života? Po přečtení této otázky mě hned napadl citát od Dalai Lamy: „Naším hlavním smyslem v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, alespoň jim neubližujte.“ S tímto citátem souhlasím, podle mě smyslem života je najít štěstí a pak se o něj podělit s ostatními, kteří to potřebují.

Všichni partneři

#missczechrepublic