Finalistky 2024

4

Krystyna Pyszková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 19. 1. 1999

Věk: 23 let

Míry: 86-59-89

Výška: 181 cm

Znamení: Kozoroh

Právě studuji / pracuji: Univerzita Karlova – právo, MCI Innsbruck – Business Administration

Žije: Praha

Záliby: modeling, projekt zaměřený na vzdělávání dětí v Tanzanii, cestování – objevování nových zemí, kultur a lidí, posilování, jízda na koni, seberozvoj

Má talent na: malování, hra na příčnou flétnu, hra na housle

Oblíbený citát: „Jednej tak, abys byl šťastný, ne abys ses šťastným jen zdál.“ — Seneca

Oblíbená kuchyně / jídlo: nepohrdnu žádným jídlem, avšak svíčková od babičky je prostě jednička

Jak vidíte svoji budoucnost? Mou vizí je úspěšné dokončení studia na univerzitách, kde studuji. Také se chci nadále věnovat miss a modelingu, mým snem je účast na světové soutěži v zahraničí a reprezentace naší České republiky. Později bych si chtěla najít práci, která mě bude naplňovat a dávat smysl. Přála bych si procestovat celý svět a mít šťastnou rodinu.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Chtěla bych pokračovat v práci na mé dosavadní charitě, v které jsem jíž pár let členem a věnuje se vzdělávání dětí v neprivilegovaných rodinách v zemích 3. světa. Vzdělávání je totiž jedním z nejjistějších způsobů, jak zlepšit život dětí ve Východní Africe. Základní vzdělání, které si zde mnoho zdejších rodin nemůže dovolit, je totiž klíčem k úspěchu ke zlepšení kvality jejich budoucího života. Chtěla bych tento projekt rozšířit více mezi lidi, stejně jako do více potřebných zemí. Věřím, že by mi Miss, a případná následná účast na vybraných světových soutěžích v tomto rozhodně dokázala pomoct.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Protože bych chtěla ukázat lidem mou pracovitost, důslednost a vytrvalost, a to nejen na světové soutěži Miss World, která je mým snem. Jednoznačně bych se chtěla spojit se zajímavými projekty, myšlenkami, či lidmi a s jejich práci, které jsou inspirativní, a ty šířit díky zvučnějšího jména výherkyně dále. Chtěla bych zde být pro lidi, naslouchat jim a být jim oporou.

Jaký je váš smysl života? Pro mě je smysl života život sám. Chci ho prožít naplno a nepromarnit, a to s lidmi, na kterých mi záleží.

Všichni partneři

#missczechrepublic