Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

2

Hana Dědková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 1. 12. 2000

Věk: 21 let

Míry: 90-63-92

Výška: 177 cm

Znamení: Střelec

Právě studuji / pracuji: Studuji na GOODWILL-vyšší odborná škola-podnikání v cestovním ruchu

Žije: Ostrava

Záliby: Tanec, moderní gymnastika, hory, cestování, fitness, make-up, focení, natáčení, jízda na koni, čtení, dobrovolnická činnost, meditace

Má talent na: moderní gymnastika a tanec

Oblíbený citát: „Přestaň se těšit pouze na výsledek, ale začni milovat cestu, která k výsledku vede.“

Oblíbená kuchyně / jídlo: čínská a italská kuchyně /čína, špagety aglio olio

Jak vidíte svoji budoucnost? V budoucnosti bych chtěla na sobě pracovat a zdokonalovat se. Poznat nové věci a někam se kariérně posunout. Mým snem je zde po sobě něco zanechat a mít jednou velkou rodinu.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Chtěla bych založit vlastní nadaci na pomoc dětem a pomáhat rodinám, které jsou v tíživé situaci, protože si myslím, že každý má nárok na šťastný život.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Už odjakživa je to můj velký sen, kterého chci dosáhnout a vím, že bych tuto pozici využila naplno. Ráda kolem sebe šířím pozitivní energii a vždy jsem chtěla pomáhat druhým. Těšilo by mě být inspirací pro mladé slečny a ženy a chci aby věřily samy v sebe a nikdy se nepodcenily. Taky mě baví modeling a je to něco, co mě naplňuje a chtěla bych se v této oblasti posouvat a zdokonalovat.

Jaký je váš smysl života? Chci svůj život prožít naplno. Splnit si sny a být užitečná v tomto státě. Život musí mít smysl, máte-li být skutečně šťastná.

Všichni partneři

#missczechrepublic