Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

10

Karolína Syroťuková

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 26. 1. 2002

Věk: 20 let

Míry: 84-58-90

Výška: 172 cm

Znamení: Vodnář

Právě studuji / pracuji: Studuji obor Marketingová komunikace a public relations na Univerzitě Karlově. Pracuji jako OSVČ fotomodelka/modelka.

Žije: Pocházím z Chabařovic, ale momentálně bydlím v Praze.

Záliby: vzdělávání, fitness, cestování, příroda, zdravý životní styl, ekonomie, marketing

Má talent na: tanec

Oblíbený citát: „Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.“ – Nelson Mandela

Oblíbená kuchyně / jídlo: Italská, indická a ukrajinská kuchyně. Mezi má nejoblíbenější jídla patří špagety, pizza či ukrajinské holubce.

Jak vidíte svoji budoucnost? O mé budoucnosti přemýšlím často, protože jsem osobou neustále přemýšlející v dlouhodobém horizontu. Ve své budoucnosti bych se chtěla neustále vzdělávat a být příkladem poctivého člověka. Přála bych si také prezentovat Českou republiku a zanechat v ní stopu. Především bych chtěla dělat něco co má smysl a žít plnohodnotný život se svými nejbližšími.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Uvědomuji si šetrnost planety a ekosystému na ni žijící, proto bych svou energii chtěla věnovat činnostem na pomoc udržení rovnováhy přírody. Jsem totiž milovníkem přírody a trápí mě vidět, jak ji postupně ničíme. Chtěla bych pomoci nejdříve vyčistit naši Českou republiku a tuhle myšlenku bych chtěla rozšířit i dál do světa.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Miss Czech Republic bych si přála vyhrát, jelikož jsem osoba, která si je vědoma společenské odpovědnosti. Díky Miss Czech Republic bych měla silnější hlas ve společnosti a umožnilo by mi to vybudovat si svou vlastní komunitu, kde bych mohla inspirovat a motivovat druhé. Chtěla bych šířit úsměv na tváři a vzdělávat společnost, stejně jako celý život sebe.

Jaký je váš smysl života? Být přínosem pro společnost a žít plnohodnotný a šťastný život. Nestát na jednom místě a neustále se celoživotně vzdělávat a posouvat dopředu.

Všichni partneři

#missczechrepublic