Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

1

Angelika Kostyshynová

Zpět na výpis finalistek

Angelika Kostyshynová

Foto: Tereza Pallová 
Styling: Sam Dolce
Šaty: Blanka Matragi 
Make up: Andrea Vašíčková, Vilma Baum
Hair: Profibeauty, Salón na Vlásku
Řasy: BabeWings

Datum narození: 15.4.1996

Věk: 25 let

Výška: 174 cm

Znamení: Beran

Právě studuji / pracuji: Studuji Ergoterapii na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně ( zatím s titulem Bc. )

Žiju v: Ústí nad Labem

Záliby: sport, běh, čtení, móda

Oblíbený citát: "Myšlenky, které si zvolíte, jsou nástrojem, kterým malujete na plátno svého života." "Síla je v přítomném okamžiku."

Oblíbená kuchyně / jídlo: Miluji všechno. Italskou, japonskou, mexickou, thajskou, ukrajinskou, a na svíčkovou nedám dopustit.

Jak by měl podle Vás vypadat ideální muž? Jelikož láska prochází žaludkem, tak by měl určitě umět vařit. Měl by být charismatický, ambiciózní, zodpovědný a se smyslem pro humor, (krásné zuby jako bonus:)).

Jak vidíte svoji budoucnost? Svoji budoucnost vidím tak, že chci úspěšně dostudovat, věnovat se modelingu a poté Ergoterapii. Samozřejmě bych toho chtěla dokázat co nejvíce, ale to nejdůležitější pro mě bude vždy rodina. 

Co si představujete pod pojmem charita? Dobrovolná, dobročinná pomoc lidem, kteří to potřebují více, než my sami, nebo čemukoliv, co má smysl. 

Co pro mě znamená vyhrát Miss Czech Republic? Znamená to pro mě posunout se o další stupeň výš, dokázat blízkým, rodině a všem, co mě podporují, že pokud o něco opravdu usilujeme, může se to splnit. Dostanu i možnost pomáhat ostatním, což je spojené i s tím, co studuji a o co opravdu stojím. Alespoň v mém případě nechci, aby to bylo jen o kráse, ale i o tom, abych předala odvahu ostatním dívkám a inspirovala je. 

Proč jsem já ta pravá Miss Czech Republic? Protože už od mala bych se nejraději všem rozdala, ráda se směju, šířím pozitivní energii a pomáhám druhým.

Jaký je můj smysl života? Hlavním smyslem života je to, co si s ním sami uděláme. Jakou cestou se rozhodneme vydat. Pro mě osobně bude smysl života vždy v mojí rodině, v sebepoznávání a sebezdokonalování se.  

3 základní priority v mém životě? rodina, zdraví a láska

Všichni partneři

#missczechrepublic