Adéla Maděryčová pro hodinky Festina

Adéla Maděryčová pro hodinky Festina

Adéla Maděryčová pro hodinky Festina. 

Hodinářská značka Festina byla založena ve Švýcarském La Chaux-de-Fonds v roce 1902. V roce 1984 převzal značku Miguel Rodriquez a díky začínajícímu rozmachu quartzových strojků se právě v této době začala psát nová epocha této značky.

Dnes, s více než stoletou tradicí a se spoustou neocenitelných zkušeností, je hodinářská značka Festina výrobcem vysoce kvalitních hodinek, jejichž design nejen že následuje aktuální módní trendy, ale je přímo jejich tvůrcem. Nejen dámské hodinky Festina, ale i pánské hodinky Festina jsou synonymem elegance, spolehlivosti, stylu, spontánního ducha a sportovní elelgance., Hodinky Festina určeny pro všechny, kteří ocení příjemný styl, estetiku a originalitu.

Hodnoty, které Festina přináší v globálním měřítku jsou dnes přítomny všude na světě. Bez ohledu na hranice přináší každá nová kolekce hodinek Festina emoce, jako jsou láska, svoboda, vášeň a pocit atraktivity. Poznejte nové chronografy z Chrono Bike 2019, dámské krásné Festina Swarovski modely, výjimečnou Swiss Made kolekci nebo naprosto unikátní Limitované Edice Festina hodinek.

Zpět na výpis aktualit

Všichni partneři

#missczechrepublic