Získání licence Miss Supranational

Získání licence Miss Supranational

V prostorách Aureole Fusion Restaurant & Lounge se uskutečnila 9.5. tisková konference MISS CZECH REPUBLIC ku příležitosti zveřejnění nové licence na světovou soutěž.

 

Slavíme další velký úspěch. Získali jsme licenci MISS SUPRANATIONAL, kterou měla do této doby jiná národní soutěž krásy Miss. V našem portfóliu je nyní Miss World, Miss Grand International, Miss International, Miss Intercontinental, pánská licence Mr. World a nyní i Miss Supranational. Znamená to, že 5 dívek a jeden muž poletí z naší soutěže reprezentovat na světové soutěže. Jsme velmi rádi, že je ´´svět´´ nakloněný nám a naší kvalitní práci vidí.  Naše dívky se každoročně na světových soutěžích umisťují nejméně v TOP 20 z celého světa a věříme, že tomu bude i nadále. Největší úspěchy jsme za 4 roky, kdy posíláme vítězky z naší soutěže do světa zaznamenali v roce 2016, kdy Nicola Bechyňová obsadila 4.místo a byla tak v TOP 5 vítězek na soutěži Miss Global 2016 a v roce 2017, kdy se Nikola Uhlířová umístila na 5.místě a byla tak mezi TOP 5 na světové soutěži Miss Grand International 2017.

 

Ke 4 vítězkám MISS CZECH REPUBLIC 2019 se připojuje i finalistka, která soutěžila s číslem 8 ( získala titul Miss Notino ) Hana Vágnerová.  Hance je 24 let a žije střídavě v Brně a Monacu.  Pyšní se mírami  85-60-90 a vyrostla do výšky 175 cm.  V listopadu 2019 odletí Hana Vágnerová do Polska reprezentovat ČR a bojovat tak o titul nejvyšší a to světovou korunku krásy Miss Supranational 2019.

Struktura našich vítězek 2019 je tedy nyní taková:

MISS CZECH REPUBLIC 2019 je Denisa Spergerová (pro Miss World)

18 let, 182 cm, České Budějovice

MISS CZECH REPUBLIC I.vicemiss 2019 je Maria Boichenko (pro Miss Grand International)

23 let, 175 cm, Praha

MISS CZECH REPUBLIC II.vicemiss 2019 je Andrea Prchalová (pro Miss International)

20 let, 175cm, Havlíčkův Brod

MISS CZECH REPUBLIC III.vicemiss 2019 je Miroslava Pikolová (pro Miss Intercontinental)

24 let, 174 cm, Praha

MISS CZECH REPUBLIC IV.vicemiss 2019 je Hana Vágnerová (pro Miss Supranational)

24 let, 175 cm, Brno/Monaco

Věříme v Hanky úspěch. Byla vybrána proto, protože jí umístění v soutěži uteklo o velmi malý vlásek a dle všech finalistek byla favoritkou, jelikož je velmi vyspělá a připravena se titulu jedné z vítězek zhostit. Je ztělesněním silné mladé ženy, která by uměla skvěle naší zem reprezentovat. A tyto slova se nyní stávají skutečností. Hanka se tak připojila k vítězkám ročníku 2019.

Aureole Fusion Restaurant & Lounge

Jedná se o unikátní projekt ve 27.patře nejvyšší budovy v Praze City Tower. Po příchodu do restaurace naleznete nádherný panoramatický výhled na Prahu. O lahodnost pokrmů se vám postará Jiří Král, přední český šéfkuchař, který vedle dlouhé praxe v zahraničí vařil i pro prezidenta republiky. Jiří Král se gastronomii věnuje již přes dvacet let, sbíral zkušenosti v Indonésii, Itálii, v Paříži nebo Norsku. V Praze vedl kuchyni ve Francouzské restauraci Obecního domu, k jeho oblíbeným hostům patřil princ Edward a měl tu čest vařit také pro George Bushe mladšího.

 

Děkujeme za podporu.

Zpět na výpis aktualit

Všichni partneři

#missczechrepublic