Tisková konference - Miss World

Tisková konference - Miss World

Zveřejnění získnání licence Miss World a kam každá z vítězek poletí na světovou soutěž. 
Naše národní soutěž MISS CZECH REPUBLIC získala licenci na Miss World a úřadující MISS CZECH REPUBLIC Kateřina Kasanová je Miss World Czech Republic 2018. Kateřina odletí 8.listopadu do Číny, město Sanya, kde bude celý měsíc reprezentovat Českou Republiku. Světové finále se uskuteční 9.prosince. Naše 1.vicemiss Kristýna Langová poletí 4.října na světovou soutěž Miss Grand International do Myanmaru, kde v loňském roce naše Nikola Uhlířová vybojovala 5.místo ve světě. 2.vicemiss Daniela Zálešáková odletí do Japonska, Tokya na Miss International. Veronika Volkeová, jako 3.vicemiss je delegátkou pro Miss Intercontinental, která se uskuteční na Filipínách v hlavním městě Manila. Jelikož jsme měli 4 licence, tak díky Miss World nyní vlastníme 5 licencí a ještě jednu z finalistek 2017 vyšleme na světovou soutěž Miss Global.
Naše Miss se celý rok připravovaly na svojí reprezentaci a stále ještě připravují, tak aby dosáhly co nejlepších umístění a opravdu důstojně Českou Republiku reprezentovaly. MISS CZECH REPUBLIC si dává za cíl i světové úspěchy a aby MISS CZECH REPUBLIC vítězky byly co nejvíce konkurence schopné na světových soutěžích a vyrovnaly se tak zemím, které každoročně na světových soutěžích krásy uspívají.
Šaty pro vítězky bude letos šít Tereza Sabáčková, Dominik Navrátil, také zapůjčíme šaty z Svatební salón Delta a BMB Fashion

Zpět na výpis aktualit

Všichni partneři

#missczechrepublic