Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

5

Terezie Jastrzembská

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 18. 5. 2000

Věk: 21 let

Míry: 90-64-94

Výška: 180 cm

Znamení: Býk

Právě studuji / pracuji: Dálkově studuji Soukromou vyšší odbornou školu podnikatelskou v Ostravě, obor Řízení malého a středního podniku / Jelikož mě baví práce s lidmi, pracuji jako asistentka v obchodě s dámským oblečením Erikafashion a také pracuji jako influencerka a modelka pro OC Forum Nová Karolina v Ostravě.

Žije: Praha

Záliby: Miluji sport a módu, proto svůj volný čas trávím na horách, ve fitness centru nebo také jako asistentka v obchodě s dámskou módou.

Má talent na: sport, tanec, zpěv

Oblíbený citát: „Never stop learning because life never stop teaching.“

Oblíbená kuchyně / jídlo: italská, česká kuchyně / sushi

Jak vidíte svoji budoucnost? Vidím se jako samostatná, nezávislá žena budující svou kariéru.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Veškerou pomoc bych věnovala dětem v dětském domově, které vyrůstají bez rodičů a bez správné rodiny. Věnovala bych jim čas a pozornost, která je pro ně to nejcennější.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Miss Czech Republic je krásná cesta, kde má modelka možnosti posouvat se, měnit se a stávat se tou nejlepší verzí sama sebe, ale také i tou nejlepší verzí pro okolí. Přesně touto cestou jsem se vydala, protože je to má životní priorita, do které dávám 130 %.

Jaký je váš smysl života? Můj smysl života je si ho naplno užívat, ne přežívat. Dělat věci pořádně, abych nikdy nelitovala, že tomu tak nebylo a neustále se učit něčemu novému, co mi život přinese.

Všichni partneři

#missczechrepublic