Finalistky 2024

6

Barbora Aglerová

Zpět na výpis finalistek

Barbora Aglerová

Foto: Tereza Pallová 
Styling: Sam Dolce
Šaty: Blanka Matragi 
Make up: Andrea Vašíčková, Vilma Baum
Hair: Profibeauty, Salón na Vlásku
Řasy: BabeWings

Datum narození: 30.8.1998

Věk: 22 let

Výška: 179 cm

Znamení: Panna

Právě studuji / pracuji: Vysoká škola ekonomická v Praze, fakulta mezinárodních vztahů

Žiju v: Praze

Záliby: sport, čtení

Oblíbený citát: "Co tě nezabije, to tě posílí." To mi říkala maminka a já se tím snažím vždy řídit. Na všem se snažím hledat to pozitovní a věřím, že vše, co se nám v životě děje, má svůj důvod.

Oblíbená kuchyně / jídlo: Japosnká kuchyně. Doslova miluji japonské batáty a sushi.

Jak by měl podle Vás vypadat ideální muž? Charismatický, se smyslem pro humor a vstřícný. Co se vzhledu týče, tak to pro mě není tak důležité, ale líbí se mi vysocí a snědí muži.

Jak vidíte svoji budoucnost? Chtěla bych úspěšně dostudovat a co se vzdálenější budoucnosti týče, tak bych především chtěla být spokojená, úspěšná a mít šťastnou rodinu. 

Co si představujete pod pojmem charita? Charita pro mě znamená dobrovolnou pomoc lidem, kteří to potřebují. Já osobně se velmi ráda charitativních akcí účastním, protože chci být ve společnosti lidí, co se sejdou se stejným cílem - pomáhat a navíc to dělají opravdu srdcem, je neskutečné. 

Co pro mě znamená vyhrát Miss Czech Republic? Výhra v Miss Czech Republic pro mě znamená obrovský posun vpřed a otevření nových dveří v mnoha směrech. 

Proč jsem já ta pravá Miss Czech Republic? Jsem cílevědomá a když se pro něco rozhodnu, tak se to snažím dělat na 100 %. Jsem přátelská a komunikativní, což je myslím důležité vzhledem k tomu, že Miss by neměla být jen krásná, ale také z ní něco musí vyzařovat. Díky svým zkušenostem v modelingu si myslím, že bych dobře a hlavně s pokorou naší zemi reprezentovala.

Jaký je můj smysl života? Smyslem mého života je žít přítomností a užívat si každou vteřinu v obklopení lidí, kteří jsou pro mě důležití.  

3 základní priority v mém životě? Rodina, láska a zdraví - bez toho si nedokážu život představit a hlavně to je něco, co si člověk nekoupí.

Všichni partneři

#missczechrepublic